top of page

Over Ons

Het kind als zichzelf op de foto.

Plan B bestaat uit een kleinschalig team die al bijna 20 jaar op meer dan 100 scholen, kindcentra en kinderdagverblijven langskomt om te fotograferen.

Wij staan voor eenvoud, nauwe betrokkenheid en een vertrouwde samenwerking. Niet voor niets kennen wij veel van onze scholen al vanaf het begin, maar ook nieuwe scholen sluiten zich graag aan en zijn van harte welkom.

En daar zijn wij trots op!

Samen blijven we bouwen,

Aan het creëren en behouden,

Van een comfortabele en gezellige mobiele studio,

Die we meenemen naar iedere school.

Painting Wall

Eerst was er Plan A. Toen ontstond Plan B.

De interesse en passie voor fotografie bestaat al ruim 30 jaar bij Herman. Zo zijn de bruidsreportages, interieur- en modelfotografie de revue ruim gepasseerd. In 2000 sloot de schoolfotografie zich in dit rijtje aan, wat uiteindelijk het beste leek te passen bij hem. Vooral de ideeën omtrent het afscheid van de groep 8 leerlingen was iets wat voortborduurde op dit deel van zijn carrière. 

Ook vindt Herman het belangrijk de mensen te laten zien dat je voor schoolfoto's wel degelijk studio kwaliteit-foto's kan bieden voor een betaalbare prijs. Om dit allemaal alleen te realiseren was een grote stap. Vandaar dat zijn vrouw, Mirjam, vanaf dit moment werd toegevoegd aan de droom, ofwel Plan B, die nu inmiddels al bijna 20 jaar werkelijkheid is.

Meet The Team

O.a. Onze Opdrachtgevers

logo_drieluik-almere_og.png
dekleinewereld_dekleinewereld_1_350_235.jpg
Unknown.jpg
830.01.001-Logo-Zuidwend-RGB.jpg
Unknown-2.jpg
bottom of page