top of page

Het laatste jaar op de basisschool is groots voor ieder kind. Geef jouw leerlingen een leuke persoonlijke herinnering mee als afscheidscadeau voor ze school verlaten. 

Groep 8

prijzen

Groep 8 verdiend een persoonlijk en geweldig afscheidcadeau.

Recycled Paper_edited.jpg

American Style

Per groep 8:

t/m 15 kinderen - €26,50 p.s.

t/m 20 kinderen - €24,- p.s.

t/m 25 kinderen - €21,50 p.s.

vanaf 25 kinderen - €18,75 p.s.

American Style

Voor iedere gr8'er een unieke gepersonaliseerde foto, bewerkt in onze 'American Style'. 

Aangeleverd in bijbehorende map + logo van school

Recycled Paper_edited_edited.jpg

Gratis aangeleverd

Vraag naar de mogelijkheden!

Collage Style

Voor iedere gr8'er een afgedrukte collage van de klas, volledig met eigen hobby/sport.

INFO

Volledig eigen stijl

Wanneer groep 8 de basisschool verlaat is het natuurlijk belangrijk om de leerlingen een aandenken te geven. Wij zetten ze op de foto en bewerken deze volledig naar hun smaak. Zittend op een paard, voetballen met Ronaldo of lekker zwemmen bij een tropisch eiland. Alles is mogelijk!

Gepersonaliseerd cadeau

Vanuit school kan er uit allerlei merchandise gekozen worden om voor de kinderen het cadeau nog onvergetelijker te maken. Kies bijvoorbeeld voor een leuke fotohouder, of iets bruikbaars zoals een beker of tas!

Ieder jaar weer

Wanneer een school ieder jaar voor de groep 8'ers als afscheidscadeau een eigen foto meegeeft aan de leerlingen, raken de groep 7'ers al enthousiast over het moment dat zij dan eindelijk zo'n foto meekrijgen wanneer zij de basisschool verlaten. Geef een cadeau waar de hele school over praten zal. En lekker makkelijk, want ieder jaar iets anders zoeken om te geven hoeft niet meer!

Naar wens in te plannen

De afscheidsfoto's duren gemiddeld een half uur tot een uur om te maken. Alle kinderen worden apart op de foto gezet, waarna wij op de computer aan de slag gaan om deze volledig te bewerken. Dit kan op een dag worden ingepland in combinatie met het maken van de schoolfoto's, of we komen in het voorjaar apart langs. Boek nu jouw dag in de agenda!

Schaduw op betonnen muur

Voor meer informatie neem contact met ons op en stel een vraag!

bottom of page