Plan B Fotografie

info webwinkel beveiliging 

U heeft het vast gehoord:

VEEL WEBSHOPS NIET GOED BEVEILIGD

Een internetbeveiliger concludeert volgens het artikel uit een gedaan onderzoek dat ‘het overgrote deel van de webwinkels waar via Ideal kan worden betaald, onvoldoende is beveiligd’.

We kunnen u gerust stellen:

De webshop van Plan B fotografie is OPTIMAAL BEVEILIGD !!

De veiligheid en bescherming van beelden, persoonsgegevens, inlogcodes en uiteraard betalingen staat bij ons hoog in ’t vaandel.

Uiteraard voldoet Plan B fotografie (en dus U dan ook !!) daarmee aan de regels welke worden gesteld in de Wet op de Privacy ! en regels aangaande beveiligd data- en betalingsverkeer.

Alle sites – zoals schoolfoto-online – zijn voorzien van speciale hoge gradatie SSL certificaten, waardoor alle data- en gegevensoverdracht direct wordt versleuteld en absoluut ‘onvertaalbaar’ is voor derden.

Het slotje rechts onder op de site is de indicatie voor beveiligd dataverkeer en geeft voortdurend aan dat de bestellende consument bezig is in een beveiligde omgeving.

Daarnaast wordt, zoals bekend, elk beeld beschermd met een unieke inlognaam en een wachtwoord.

Alleen de betreffende consument - welke deze gegevens op de speciale flyer bij de foto’s heeft ontvangen - kan aldus bepalen of hij / zij deze gegevens aan derden afgeeft.

Hiermee onderscheiden wij ons van diverse aanbieders.

Beveiligen van software, beelden, data – en betalingsverkeer is een kostbare maar zeer noodzakelijke zaak als u foto’s en/of diensten aanbiedt op Internet. Plan B fotografie heeft dit voor u geregeld !!!

De webshop van Plan B fotografie is OPTIMAAL BEVEILIGD !!

Met vriendelijke groet

Plan B fotografie

Herman H. Heutink

Alg. Directeur

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston