Plan B Fotografie

American Style dé persoonlijke groep 8 foto 

American Style dé persoonlijke groep 8 foto Beste ouders,

Binnenkort gaan de groep 8 leerlingen hun vertrouwde basisschool verlaten voor het wat grotere werk: de middelbare school.

Wij van Plan B fotografie willen voor deze kinderen een foto maken die met hun hobby te maken heeft. Zoals Sander op bijgaand plaatje sterke binding heeft met kastelen, skateboards en de Dinosaurussen. Wij maken deze foto´s speciaal op ieder kind afgestemd. Dus geen één foto is hetzelfde. Op onze website vindt u buiten de regulaire schoolfoto´s ook een special voor de groep 8 leerling. Let op!! dit is slechts een voorbeeldfoto. Vele uitvoeringen zijn mogelijk.. Zie voorbeelden


Tevens wordt er van dezelfde foto ook een collage foto gemaakt, waar alle kinderen uit groep 8 zichtbaar zijn met hun eigen hobby. Een model hiervan vindt u onder de pagina: groep 8 afscheidsfoto. U kunt deze foto voor uw kind bestellen formaat minimaal 20 x 30 cm. In een mooie presentatiemap met passe partout tegen een kostprijs van €22,50. Eventuele grotere formaten op aanvraag. Informeert u hier info@planbfotografie.nl naar de mogelijkheden.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston